Info

Wat? Schuimparty Torhout

Waar? Loods Geert Vansteelant - Ruddervoordestraat Torhout

Wanneer? Zaterdag 6 mei 2017

Tickets? Binnenkort meer info

VVK? Binnenkort meer info

Doors? 21h00

Extra?

Parking - Gigantische Klank- Licht- en Lasershow - 2 Grootste en krachtigste Schuimkannon van de Benelux - Cocktailbar - Eetgelegenheid - Vestiare - Verwarmde Loods - Stoffen inkombandje voor iedereen! - Free drinks! - Gadgets!

Faq?

 1. Is er schuim genoeg ?
 2.  
 3. Ja, Dat is er zeker! We hebben 1 van de krachtigste schuimmachines van het moment! 250.000 liter schuim in één minuut !
 4.  
 5. Maakt het schuim vlekken of gaten in mijn kleren ?
 6.  
 7. Nee, het is speciaal goedgekeurd schuim dat onschadelijk is voor kledij ! Bovendien is het dermatologisch getest: niet bijtend op de huid en geurloos. Wij beschikken over een certificaat die aantoont dat het 100% milieuvriendelijk is. Lederen schoenen / vesten worden afgeraden. (Leder en vocht is geen goede combinatie)
   
 8. Moet ik extra kleren meedoen ?
 9.  
 10. Moet niet, mag en kan wel. Je kan extra/reserve kledij meedoen en in de bewaakte vestiaire achterlaten of je kan gewoon met huidige kledij gaan opwarmen/opdrogen op de plaatsen waar geen schuim is.
   
 11. Wat met mijn GSM / Portefeuille?
 12.  
 13. Wij voorzien hersluitbare plastic zakjes waar je deze veilig kan opbergen !
   
 14. Zal ik nat worden ?
 15.  
 16. Onze zaal is opgeldeeld in een zone met en zonder schuim. De keuze ligt dus aan jou. Als je voortdurend in het schuim loopt, zullen je kleren vochtig en misschien nat worden.